Guida e qytetit

Manasitri “Shen Kozmait”
Fier Albania

Manastiri i Shën Kozmait. Në rrafshinën e ulët të Myzeqesë, midis fshatit Kolkondas dhe lumitRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Read More
Stadiumi, Loni Papuciu
Fier, Albania

Stadiumi “Loni Papuçiu” në Fier është stadiumi ku zhvillon ndeshjet Klubit Futbollistik Apolonia, me njëRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Read More
Biblioteka Publike Fier
Rr."Todi Shkurta" Fier Albania

Fillesat e Bibliotekës Publike Fier i referohen vitit 1945, por zyrtarisht ajo u hap mëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Plazhi i Semanit
Fier, Albania

Plazhi i Semanit, një nga plazhet më piktoresk në Shqipëri dhe një nga më tëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Manastiri i Ardenicës
Lushnje, Albania

Manastiri i Ardenicës , ky objekt i rendesishem kulti ngrihet në një vend dominues nëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Shtëpia Muze
Lushnje, Albania

Ndodhet pranë qendrës së qytetit, (në rrugën Abaz Bej Lushnja), banesa është dykatëshe e tipitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Parku Kombëtar Divjakë, Karavasta
Lushnje, Albania

Sipërfaqja aktuale 22,230.00 ha. dhe ndodhet 5 km larg Divjakës dhe 40 km larg qytetitRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Read More
Apollonia
Fier Albania

“Apollonia ishte një qytet i lashtë në Iliri, që ndodhet në bregun e djathtë tëRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Read More
Ujevara e Hinkes
Fier Albania

Ishte harruar prej dekadash, por ujëvara e Hinkës, një kryevepër e natyrës, që ndodhet nëRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Read More
Teatri Bylis
Hekal, 9300, Albania

“Teatri “”Bylis”” u krijua në vitin 1971 nga bashkimi i trupës amatore të teatrit dramatikRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Read More