Guida e qytetit

Plazhi Hidrovor – Hoxharë
Fier, Albania

Ky plazh qe i përket tipit te bregdetit me rërë te trashe duke bërë qeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Tempulli antik në fshatin Shtyllas
Ancient temple in the village of Shtyllas, Shtyllas, Albania

Një prej destinacioneve të turizmit kulturor është edhe Tempulli i Shtyllasit pranë Apollonisë në Fier.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Qyteti Antik i Arnises
The Antik City of Arnises, Babunjë, Albania

Në lashtësi në kodrën pranë fshatit Babunjë shtrihej qyteti i Arnisës, ai ndodhej midis dyRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Bylisi
Bylis, Fier, Albania

Është një park me rrënoja arkeologjike që përfaqësojnë rënien e një qytetërimi të hershëm Ilir.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Manasitri “Shen Kozmait”
Fier Albania

Manastiri i Shën Kozmait. Në rrafshinën e ulët të Myzeqesë, midis fshatit Kolkondas dhe lumitRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Read More
Stadiumi, Loni Papuciu
Fier, Albania

Stadiumi “Loni Papuçiu” në Fier është stadiumi ku zhvillon ndeshjet Klubit Futbollistik Apolonia, me njëRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Read More
Biblioteka Publike Fier
Rr."Todi Shkurta" Fier Albania

Fillesat e Bibliotekës Publike Fier i referohen vitit 1945, por zyrtarisht ajo u hap mëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Plazhi i Semanit
Fier, Albania

Plazhi i Semanit, një nga plazhet më piktoresk në Shqipëri dhe një nga më tëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Manastiri i Ardenicës
Lushnje, Albania

Manastiri i Ardenicës , ky objekt i rendesishem kulti ngrihet në një vend dominues nëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Shtëpia Muze
Lushnje, Albania

Ndodhet pranë qendrës së qytetit, (në rrugën Abaz Bej Lushnja), banesa është dykatëshe e tipitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More